Hvordan

There is always room for added value

Monn er et norsk ord og betyr “å tilføre noe av verdi”. Vårt team av interiørarkitekter dekker et bredt spekter av sektorer fra eiendomsutvikling, hoteller og gjestfrihet, arbeidsplassarkitektur og design, helse og omsorg, boliger og personlige rom til restauranter og underholdning. Monn streber etter å sløre linjene og bygge bro mellom de ulike sektorene, og skape nye og innovative opplevelser av rommet.

monn+kontorinteriør

Tilnærming

Vellykkede prosjekter involverer teamarbeid. I tillegg til våre egne talentfulle og erfarne interiørarkitekter, har Monn et nært samarbeidsnettverk med ledende arkitekter, konsulenter og entreprenører. Vi bringer med glede fagfolk sammen om prosjektet ditt.

Hos Monn jobber vi mot silomentalitet og -tenkning. Vi streber etter å dele våre erfaringer og kunnskap. Vi samarbeider på tvers av sektorer for  å sikre fri flyt av informasjon og inspirasjon. Kunnskapen vi tilegner oss i et restaurantprosjekt vil bli benyttet for å utvikle nye arbeidsplasser, og innsikten fra et hotellprosjekt vil bli brukt i eiendomsprosjekter. Det handler aldri om sektorer – det handler om menneskene som skal bruke plassen.

Likevel krever noen prosjekter spesifikk kunnskap og know-how. Følgende områder gjenspeiler vår dyptgående innsikt og spesialisterfaring innen de respektive sektorene.

Fokusområder

Fokusområder

Restauranter og underholdning

En restaurant er mer enn et sted hvor man bestiller mat. Det er en komplett opplevelse av servering, drikke, mennesker, atmosfære – og noen ganger underholdning. Nivået på kundetilpasset design er høyt, og det kan være komplekst. Trender og kundenes forventninger endrer seg raskt. Monn har internasjonal innsikt i dette spesialiserte markedet og jobber aktivt med dyktige og utvalgte håndverkere.

Helse og omsorg

Selv om de spesifikke kravene til sykehjem, helsestasjoner og opplæringssentre er forskjellige, er det tre verdier som alltid står høyt hos Monn: plassutnyttelse, sluttbrukerbehov og livskvalitet.Vi har fokus på vedlikehold og rengjøring under vår planlegging. Vår omfattende erfaring med hoteller er avgjørende.

Kjøpesentre og detaljhandel

Folk er hele tiden på farten, til og fra ulike ærend, og har forskjellige behov. Butikklokaler må være effektive både for virksomhet og kunde. De må også være innbydende og behagelige rom for folk som oppholder og beveger seg der. Monns dype innsikt og forståelse av publikumsatferd og -ferdsel er nøkkelen til hvordan best håndtere både bedrifter og kundenes behov.

Hotell og gjestfrihet

Et høyt antall gjester hele året. Fra forretning til fritid. Uansett årsaken eller motivet for reisen ønsker alle gjester komfort og et minneverdig opphold. En vellykket hotelldrift kan imidlertid ikke kjøre ene og alene på komfort. Den må også være funksjonell. Monn utvikler smart, innbydende og innovativ design som gir en unik gjesteopplevelse samtidig som den forbedrer driftens effektivitet.

Boligutvikling

Ettersom vi her snakker om langsiktig utvikling, vil disse leilighetene ikke være tilgjengelige for kjøpere på mange år. Innsikt i fremtidige forbrukere og markeder er derfor avgjørende. Gjennom vår daglige kontakt med boligkjøpere og utviklere, er vi i stand til å forutse morgendagens behov og smak.

Bolig og privat

Hjemme er alltid best. Det er der du bor, hvor du oppbevarer alt du verdsetter og hvor du tilbringer mesteparten av tiden din. En huseier ønsker naturligvis at hjemmet deres skal gjenspeile deres personlighet og smak. Monn forstår og respekterer dette samtidig som vi gir våre faglige innspill. Det er først når vi jobber sammen at vi kan skape noe unikt. Vi har nylig fått sentral godkjenning i tiltaksklasse 1 for arkitekturprosjektering og ansvarlig søker. Sentral godkjenning av foretak er en frivillig kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket.

Kontor og arbeidsplasser

Nye måter å jobbe på, digitalisering og endringer i de ansattes forventninger endrer vårt fysiske arbeidsområde. Det som fungerer i dag, gjør det kanskje ikke i morgen. Hos Monn tar vi alt dette med i betraktning. Vår helhetlige tilnærming til utvikling på arbeidsplassen sikrer at arbeidsprosessbehovene i bedriften din blir oppfylt, og merkevaren og posisjoneringen din forbedres og styrkes.

  • Restauranter og underholdning
  • Helse og omsorg
  • Kjøpesentre og detaljhandel
  • Hotell og gjestfrihet
  • Boligutvikling
  • Bolig og privat
  • Kontor og arbeidsplasser