Dekorveggens geometriske form og metalliske overflate gir assosiasjoner til isfjell.
Dekorveggens geometriske form og metalliske overflate gir assosiasjoner til isfjell.
Det håndlagede tapetet er inspirert av is og snø.
Det håndlagede tapetet er inspirert av is og snø.
Stein og mørkt treverk forsterker det allerede eksklusive uttrykket.
Stein og mørkt treverk forsterker det allerede eksklusive uttrykket.
Myke tekstiler demper harde flater og bidrar til en innbydende atmosfære.
Myke tekstiler demper harde flater og bidrar til en innbydende atmosfære.
Hotellet skal passe for alle, enten det er snakk om konferanse, ferie eller forretningsreise. Den som ønsker fart og aktivitet, får forventningene innfridd. Den som er ute etter et rolig og avslappende opphold, blir heller ikke skuffet.
Monn har deltatt i prosjektet fra mulighetsstudie til ferdigstillelse. I tett samarbeid med designansvarlig Sissel Berdal Haga Thon i Olav Thon Gruppen har vi hatt ansvar for alt fra arealdisponering til design av faste og løse interiørløsninger.
Konseptet tar utgangspunkt i hotellets moderne arkitektur og nærhet til Snø-hallen. Enkle geometriske former inspirert av isblokker er brukt gjennomgående i hele hotellet.
Lobbyen har dobbel takhøyde med åpen himling mot konferanseavdelingen. Dette sikrer økt innslipp av dagslys og gir en imponerende romopplevelse. Resepsjonsdisken ligger rett ved inngangspartiet, og veggen bak er dekorert med et tapet som låner farger av is og snø. Veggen ved siden av disken dekkes av en LED-skjerm som gjør det mulig for gjestene å følge aktivitetene i Snø-hallen som streames live.
Paletten som er brukt på løst inventar, er kontrastfylt og i tråd med Thons hotellkonsept. Lyst gulv, mørke vegger og fargerike tekstiler og dekorelementer markerer soner og funksjoner.
Restauranten harmonerer stilmessig med resten av hotellet, men atmosfæren er litt mykere. Mørkt inventar og sort tak dominerer, men tekstiler og tapet i varme farger balanser uttrykket. Alt av fast inventar er spesialdesignet med sikte på maksimal funksjonalitet, hard bruk og designmessig helhet.
Restaurantens åpne område skal benyttes til frokost, men også på kveldstid med bar, à la-carte restaurant og tilhørende chambre séparée. Fleksibilitet er derfor et hovedkrav. Inventaret skiller sittesonene fra hverandre, samtidig som overgangen mellom dem er sømløs. Baren er plassert sentralt i rommet og kan benyttes også til matservering.