Vi vokser og søker inspirerende og erfaren interiørarkitekt

Vi vokser og søker inspirerende og erfaren interiørarkitekt. Hos oss får du en sentral rolle med interessante og varierte prosjekter. Du er faglig sterk, erfaren, selvstendig og med en iboende kraft som ønsker å utgjøre en forskjell i de prosjektene du er en del av.

Arbeidsgiver: Monn Interior Architects AS

Stillingstittel Interiørarkitekt

Frist Snarest

Ansettelsesform Fast

kontaktperson Creative Director Camilla Bentzen, camilla@monn.no, tlf 995 50 001

Daglig Leder Helle Fossberg, helle@monn.no, tlf 920 55 600

 

Vi vokser og søker inspirerende og erfaren interiørarkitekt. Hos oss får du en sentral rolle med interessante og varierte prosjekter. Du er faglig sterk, erfaren, selvstendig og med en iboende kraft som ønsker å utgjøre en forskjell i de prosjektene du er en del av. Å utvikle rom eller områder handler først og fremst ikke om form og farge. Det handler om å skape sterke opplevelser og minneverdige øyeblikk for de som bruker dem. Dette er en holdning du kjenner igjen i deg selv.

 

Kvalifikasjoner:

 

Du er:

 

Du har:

 

Vi kan tilby:

 

Om arbeidsgiveren

Monn er et av Norges ledende fullservice interiørarkitektkontor med base i Oslo. Navnet vårt reflekterer hvordan vi jobber og tenker, og betyr «å tilføre noe av verdi». Det er akkurat det vi ønsker å gjøre med våre prosjekt. Fra innsiden og ut.

 

 

Lignende nyheter

Notis

Ramsøskar blir Monn

Velkommen til vår nye nettside og vårt nye navn. Selv om vi har fått nytt navn og et nytt utseende, er vi fortsatt de samme engasjerte menneskene og dyktige fagfolkene. Sammen med deg skal vi fortsette å utvikle bærekraftige, nyskapende og inspirerende løsninger og opplevelser det blir snakket om, og som betyr noe ekstra for de som skal bruke dem.

Velkommen til vår nye nettside og vårt nye navn. Selv om vi har fått nytt navn og et nytt utseende, er vi fortsatt de samme engasjerte menneskene og dyktige fagfolkene. Sammen med deg skal vi fortsette å utvikle bærekraftige, nyskapende, inspirerende løsninger og opplevelser det blir snakket om, og som betyr noe ekstra for de som skal bruke dem.