Grønnegata 6

Prosjektet omfattet rehabilitering av en bygård fra 1970-tallet kombinert med et nybygg i bakgården – til sammen 82 leiligheter. Boligene er for utleie, beregnet på pendlere, bedrifter og organisasjoner som etterspør høy standard.

Monn har hatt ansvar for planløsninger, møblering, materialer og overflater i boenheter og fellesarealer. Vi har også satt sammen en møbelpakke som kan velges ved behov.

Misto3D

Kjøkkenet har standardinnredning, men leverandøren måtte tilpasse de ulike elementene for at alt skulle få plass. Løsningene fungerer likevel godt i hverdagen, for leietakerne i denne typen boliger spiser erfaringsmessig ute ganske ofte og savner som regel ikke et mer romslig kjøkken.

Alle leilighetene er innredet etter samme konsept. Stilen er lys og nordisk med innslag av tre og grønntoner som tilfører liv og variasjon. Siden det er snakk om utleieboliger, er det brukt laminat med høy slitestyrke. Også de øvrige materialene tåler røff bruk.

Misto3D

Korridorene er designet med tanke på hyppig ut- og innflytting. På gulvet er det brukt bolon, dvs. vevd vinyl. Veggene er kledd med robust brystning som reduserer faren for hakk og sår i forbindelse med flytteaktivitet.

Bygget har to innganger, og disse speiler hverandre stilmessig. Uttrykket er tidløst og varig, og en stor plantevegg fungerer som blikkfang i hovedinngangen fra Grønnegata.

Foto, Tomasz Majewski

Lignende prosjekter