Slik jobber vi

There is always room for added value

Monn betyr “å tilføre noe av verdi”. Vårt team av interiørarkitekter dekker hele bredden i arkitekturfeltet, og kompetansen vi tilegner oss på ett område benytter vi på tvers av alle andre. Det handler aldri om rommet i seg selv – det handler om menneskene som skal bruke det. Våre talentfulle og erfarne interiørarkitekter samarbeider tett med et nettverk av ledende arkitekter, konsulenter og entreprenører. Vi setter med glede sammen et godt team til prosjektet ditt.

monn+kontorinteriør

Tilnærming

De beste løsningene skaper vi sammen. Derfor starter prosjektene våre alltid med en fysisk workshop. Her deltar alle som skal sørge for at prosjektet holder den høye kvaliteten vi alltid strekker oss etter. Helt fra oppstart til overlevering.

Dette innledende arbeidet sikrer at vi leverer på målet og innfrir visjonen. Sammen skal vi lage noe unikt. Ikke bare for oss, men også for de som skal oppleve og bruke det vi har skapt.

Vi designer og utvikler fysiske steder som skal oppleves av mennesker. Det betyr at vi bruker tid på å finne optimal planløsning, riktige materialer, tekstiler og farger. Samspillet mellom disse elementene, og hvordan de påvirker hverandre, er helt avgjørende for et bra sluttresultat. God interiørarkitektur handler ikke om dekorasjon, men om å skape opplevelser og utløse følelser.

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan jobbe sammen, ikke nøl med å ta kontakt.

Arbeidsområder

Arbeidsområder

Kontor og arbeidsplasser

Monn Interiørarkitekter utformer arbeidsplasser som er tilpasset bedriftens arbeidsprosesser. Vi er spesielt opptatt av nye måter å jobbe på og nye samhandlingsarenaer. Sammen med oppdragsgiver utvikler vi et arbeidsplasskonsept som understreker bedriftens identitet og skaper stolthet og tilhørighet hos medarbeiderne. Konseptet omfatter en fleksibel og effektiv planløsning, fast og løs innredning, en helhetlig fargepalett, bærekraftige materialer og riktig belysning.

Restauranter og underholdning

Monn Interiørarkitekter er spesialister på helhetlige løsninger for bar- og restaurantbransjen. I samarbeid med oppdragsgiver utvikler vi et utelivskonsept som skaper gode gjesteopplevelser og bidrar til økt omsetning. Våre interiører speiler mat- og drikkekonseptet og målgruppene utestedet henvender seg til. Vi utformer en effektiv planløsning, spesialdesignet innredning, spennende farger og materialer og belysning som skaper den riktige utelivsstemningen. Om ønskelig utvikler vi også en grafisk designprofil.

Helse og velvære

Monn Interiørarkitekter har bred erfaring innen innredning av helse-, velvære- og treningssentre. Målet vårt er å utvikle treningslokaler med en atmosfære som utløser energi og treningslyst og sykehjem som gir livsglede uten å ha institusjonspreg. Et helhetlig interiørkonsept, dyp brukerinnsikt, effektiv arealutnyttelse og etterlevelse av spesielle krav til universell utforming er avgjørende i slike prosjekter. Innslaget av spesialdesignete løsninger er vanligvis stort.

Kjøpesentre og detaljhandel

Monn Interiørarkitekter har som mål å skape kjøpesentre der det er lystbetont å være og enkelt å orientere seg. Vi ser på kjøpesentre som vår tids opplevelsessentre og vet at høy brukertilfredshet gir økt omsetning for butikkene. Med utgangspunkt i butikksammensetning, kundebehov og atferdsmønstre utformer vi konsepter for senterets fellesarealer. Der skal man ikke bare få gode kundeopplevelser, men også ønske å tilbringe tid med familie og venner.

Hotell og gjestfrihet

Monn interiørarkitekter har spesialkunnskap når det gjelder design av hoteller. Vi er eksperter på å kombinere førsteklasses gjesteopplevelser i forretnings- og fritidssegmentet med optimale betingelser for effektiv drift og god logistikk. Vår erfaring er at fornøyde gjester gir fornøyde ansatte og direkte utslag på bunnlinjen. Monns spesialitet er innovative hotelldesign med tydelig identitet som skiller seg ut i markedet. Et godt hotellkonsept består av en en helhetlig møbleringsplan, et tydelig material- og fargeuttrykk, løs og fast innredning med spennende detaljer samt en scenografisk belysningsplan.

Boligutvikling

Monn Interiørarkitekter har inngående kunnskap om nyboligmarkedet. Allerede i en tidlig prosjektfase samarbeider vi tett med boligutvikler og arkitekt for å skape attraktive og fremtidsrettede boliger. Vi er spesielt opptatt av at boligprosjektene skal ha en klar identitet og være rettet mot en tydelig målgruppe. Vår spesialitet er optimalisering av planløsninger og utforming av spennende fellesarealer. Vi bistår dessuten med vår interiørarkitektkompetanse ved valg av materialer til innvendig bruk. Vi forenkler også tilvalgsprosessen.

Bolig og privat

Monn Interiørarkitekter har lang erfaring med innredning av privatboliger. Vår ambisjon at er hjemmet ditt skal oppleves som skapt for akkurat deg. Det skal ha din personlige stil og være godt organisert med en funksjonell planløsning. Det skal dessuten fremstå som tidløst og moderne på samme tid. Med utgangspunkt i en grundig behovsanalyse utarbeider vi i tett samarbeid med deg et helhetlig interiørkonsept. Dette består av planløsning, personlig farge- og materialpalett, spennende belysnings- og møbleringsløsninger og spesialdesignete faste og løse innredningselementer.

  • Kontor og arbeidsplasser
  • Restauranter og underholdning
  • Helse og velvære
  • Kjøpesentre og detaljhandel
  • Hotell og gjestfrihet
  • Boligutvikling
  • Bolig og privat