På innsiden av en sliten og grå bygård

Leiligheten, som ligger i en gammel bygård, var trist og nedslitt. Eierens bestilling var tredelt: en helt ny og tidsmessig planløsning, moderne innredning og et interiør med personlig preg. Resultatet ble en totalrenovering av hele leiligheten. Med ny rominndeling, bevisst belysning og fargevalg, integrering av eierens egne møbler i løsningene og fokus på den emosjonelle opplevelsen av de ulike rommene.
.

Detaljer

Spesialdesignet håndtak til skap og skuffer

Detaljer

Spesialdesignet håndtak til skap og skuffer

.

Eksklusivt

Veggarmaturer i sort stål og messing

Eksklusivt

Veggarmaturer i sort stål og messing

.

Tradisjonelt

Mønsteret i gulvflisene understreker leilighetens lange historie

Tradisjonelt

Mønsteret i gulvflisene understreker leilighetens lange historie

Soverom og kjøkken byttet plass. Det nye soverommet vender mot bakgården for bedre nattero og kjøkkenet ble slått sammen med stuen. En slik løsning ga plass til arbeidskjøkken, spisestue og en tv- og sofasone med en stor plassbygget bokhylle. Den mørke kjøkkeninnredningen bidrar til sømløs overgang mellom kjøkken og stue. Farger og materialer repeteres i tv-benken slik at rommet fremstår samlet og harmonisk.

 

Kjøkkenbenken lyses opp av eksklusive veggarmaturer i sort stål og messing. Over spisebordet ble det bygget en smart pendelløsning, hvor lampene flyttes avhengig av hvor mange som er til bords. De ulike lyskildene kan dimmes individuelt. Det gir veldig god kontroll på atmosfære og stemning i hele leiligheten.

Integrering av eksisterende møbler er en spennende måte å skape unike og personlige løsninger på

Det var viktig for eieren å finne plass til en gammel, arvet kommode. Den ble integrert i bokhyllen –  opplyst og fremhevet av innfelte spotlys. Denne kommoden og gulvflisene i inngangspartiet er viktige kontrastelementer i et moderne interiør. Det tradisjonelle mønsteret i gulvflisene understreker leilighetens lange historie.

 

Veggene og den plassbygde bokhyllen ble ble malt i en dyp, behagelig blåtone. Dette gjør at hyllen glir naturlig inn i interiøret.

Bevisst og gjennomtenkt belysning er et av boligens fremste kjennetegn. På grunn av stor takhøyde på kjøkkenet og stuen, ble det ble bygget ny himling med innebygde spotlys for punktbelysning.

Lignende prosjekter