På innsiden av gode investeringsråd

AlphaSpar driver uavhengig investeringsrådgivning i high-end-delen av markedet, og Monn interiørarkitekter har hatt gleden av å innrede selskapets nye lokaler.
.

Plater

Materialets taktilitet og design gjør resepsjonsdisken til et blikkfang.

Plater

Materialets taktilitet og design gjør resepsjonsdisken til et blikkfang.

.

Mørkbeiset eik

Sammen med fargepaletten gir mørke flater et eksklusivt preg.

Mørkbeiset eik

Sammen med fargepaletten gir mørke flater et eksklusivt preg.

.

Tekstiler

En lun atmosfære fremkalles av møbeltekstiler og florlette gardiner.

Tekstiler

En lun atmosfære fremkalles av møbeltekstiler og florlette gardiner.

«Vi i AlphaSpar takker for et fantastisk samarbeid med Monn interiørarkitekter. Deres profesjonelle tilnærming og kreative ekspertise har gjort vårt prosjekt til en stor suksess.

 

Monns evne til å kombinere funksjonalitet og estetikk har resultert i et miljø som både ansatte og kunder elsker. Vi setter spesielt pris på  god oppfølging gjennom hele prosessen. Med stor dedikasjon har Monn interiørarkitekter sørget for at alt har fungert knirkefritt.»

 

Stig Reier Sandhaug, administrerende direktør og Rune Kvikstad, senior Investeringsrådgiver

Den luftige faste innredningen deler arealet inn i ulike soner uten å stjele for mye dagslys. Alle elementer er spesialdesignet av Monn interiørarkitekter med utgangspunkt i AlphaSpars ønsker og behov.

Virksomheter i finansnæringen lever av tillit, og det stilles høye krav til konfidensialitet. Dette reflekteres i et nedtonet konsept som signaliserer seriøsitet uten å være så stramt som man ofte ser det ellers i bransjen. Lokalene formidler på denne måten to sider av AlphaSpars identitet: faglig kvalitet og en hyggelig, avslappet atmosfære.

 

Lokalene består av flere cellekontorer, møterom og et stort åpent fellesområde beregnet på sosiale aktiviteter og sammenkomster. Den åpne himlingen i fellesområdet skaper en luftig sone samtidig som den demper lokalets formelle preg. Kall den gjerne et kontrastelement.

 

Uttrykket domineres av en mørk palett som kombinert med farger og svarte detaljer gir et lunt og eksklusivt preg. Rikelig med grønne vekster og stemningsbelysning tilfører det lille ekstra. Både bordlampene og vegglampene i den sosiale sonen forteller at AlphaSpar prioriterer trivsel. Det er lagt vekt på at både kunder og ansatte skal føle seg hjemme i lokalene.

Funksjonsbelysningen er utviklet med tanke på fleksibilitet. Spotlysene kan flyttes på skinnene og dermed enkelt tilpasses ulike måter å bruke lokalene på, f.eks. i sammenheng med sosiale arrangementer.

Lignende prosjekter