Veritas Have

Prosjektet er rettet mot et publikum som har lang erfaring i boligmarkedet. Det ligger vakkert til – nær fjorden på tradisjonsrik Veritas-grunn. Alt er skreddersydd for å dekke målgruppens ønsker og behov.  Monn har designet fellesarealer og garasjeanlegg.
foto: Profier

Rundt vernede bygninger i Veritasparken på Høvik er det bygget ca. 50 eksklusive leiligheter. Prosjektet er rettet mot en kjøpergruppe med lang erfaring i boligmarkedet. Det ligger vakkert til ved fjorden, og områdets lange industri- og kulturhistorie skaper en helt spesiell atmosfære.

Dagens boligkunder er svært kvalitetsbevisste.  Ingen ser på seg selv som del av massemarkedet; alle opplever seg som spesielle. Veritas Have er derfor skreddersydd for å dekke målgruppens ønsker og behov ned til minste detalj.

Monn har designet fellesarealer og garasjeanlegg. Hovedmålet vårt var å skape nivåmessig symmetri mellom fellesarealene og boenhetene.  Førsteinntrykket er avgjørende for opplevelsen av prosjektet og skapes lenge før man går over dørstokken til boligene.  Det er ikke nok å bruke penger inne i leilighetene – de omkringliggende arealene må stå i stil og oppfylle målgruppens forventninger. I dette tilfellet ble det utviklet et tydelig konsept der fellesarealene ble behandlet som en forlengelse av boligkjøpernes hjem. Totalinntrykket er eksklusivt – ikke bare leilighetene.

Foto: Profier

Lignende prosjekter