Monn for Holmris

Lokalene til Holmris ligger lyst og åpent til i toppetasjen av et kontorbygg og omfatter ca. 450 kvm. Her har Monn innredet et spennende showroom kombinert med 17 arbeidsplasser.

Holmris Formfunk er møbelbransjens ledende salgs- og designvirksomhet. Selskapet tilbyr tjenester over et bredt spekter, bl.a. rådgivning, designmøbler, prosjektledelse og livsforlengende møbelpleie.

Lokalene omfatter ca. 450 kvm og ligger lyst og åpent til i toppetasjen av et kontorbygg. Her har Monn innredet et spennende showroom kombinert med 17 arbeidsplasser.

Den bærende ideen var å speile alt Holmris Formfunk står for. Den store bredden i produkter, sortimenter, materialer og spesialdesign av fast inventar vises frem, og alt er sydd sammen til et helhetlig konsept. Budskapet som formidles til kundene er tydelig: Alt du ser her, kan vi levere til deg.

Møterommene domineres av grønt, rødt og kraftige innslag av planter. Bakgrunnen var et ønske om å bryte det ellers så stilrene uttrykket med lekne elementer som bringer naturen inn på arbeidsplassen. Medarbeiderne kan på denne måten vise frem også helt spesielle produkter som  de fleste andre ikke har.

Showroom-delen er delt inn i fire soner, én for hvert av selskapets spesialområder, dvs. kontor, hospitality, utdanning og konferansemøbler. På denne måten synliggjøres selskapets ekspertise og kompetanse for besøkende.

I tillegg inneholder lokalet en arbeids- og sosial sone, et såkalt touchdown-område. Dette er planlagt med henblikk på flyt, varierte arbeidsprosesser og uformelle møter.  Det finnes ingen faste arbeidsplasser – hensikten var hele veien å sikre flerbruksmuligheter.

Eksisterende gulv og himling i lokalet ble beholdt, og dette la føringer på fargepalett og materialer. Showroom-delen har en lun og varm atmosfære der uttrykket preges av en mix mellom en naturlig og en industriell stil.

Lignende nyheter