Mye mer enn et visningssenter

Det norske Diakonhjem står bak et omfattende utviklings- og utbyggingsprosjekt på Steinerud i Oslo.  De første byggetrinnene er i gang. Arbeidet kommer til å pågå i flere år, og kunden vår ville derfor involvere omgivelsene ved å vise frem det planlagte sluttresultatet.

Tanken var opprinnelig å plassere informasjonssenteret i et lukket rom, men etter en spennende prosess med kunden i førersetet ble det etablert en grønn oase i lobbyen på VID vitenskapelige høyskole.

3D illustrasjon laget av Monn

Her kan ansatte, studenter, pasienter, pårørende og andre interesserte sette seg inn i prosjektet og få kunnskap om lokaler og fasiliteter som foreløpig befinner seg på tegnebrettet.

 

Atriet der lobbyen er plassert fungerer i dag som møteplass, vrimleareal og arbeidsplass for skolens studenter. Visningssenteret er full integrert i arealet på en slik måte at de eksisterende funksjonene opprettholdes uforstyrret. Alle brukergruppers behov er dekket.

 

Visningssenteret har av naturlige årsaker begrenset levetid, og vi har derfor valgt løsninger som kan demonteres og gjenbrukes når utbyggingen er fullført.

3D illustrasjon laget av Monn

Lignende nyheter