På innsiden hos en av Norges største influencere

Å renovere private hjem krever tillit fra eierne, og respekt for dette samspillet tar vi på største alvor. I dette prosjektet jobbet vi også tett med Lomundal Bygg. Med taktilitet, struktur og harmoni som bærende konsepter, spesialdesignet vi et særegent kjøkken, et lunt baderom, et spabad med følelse og en drømme walk-in garderobe for Camilla Pihl og Peter Peters.
.

Skandinavisk

Heltre myker opp og bidrar til harmoni , flyt og balanse

Skandinavisk

Heltre myker opp og bidrar til harmoni , flyt og balanse

.

3D

Bryter opp, skaper soner og taktilitet og tilfører et luksuriøst preg

3D

Bryter opp, skaper soner og taktilitet og tilfører et luksuriøst preg

.

Romfølesle

Glass, lyst tre og naturlig lys skaper ro og harmoni

Romfølesle

Glass, lyst tre og naturlig lys skaper ro og harmoni

.

Farger

Ton i ton farger med innslag av sorte detaljer skaper kontraster og spenning

Farger

Ton i ton farger med innslag av sorte detaljer skaper kontraster og spenning

Kjøkkenet har et skandinavisk uttrykk. Sterkt preget av lyst treverk som myker opp og bidrar til harmoni og flyt. Kjøkkenøya er spesialdesignet og bygget av en dyktig møbelsnekker. Den avrundede formen inviterer til hygge og sosialt samvær. Skapene bak har enkel og stram utforming som skaper god balanse.

Kontrasteffekter har stor betydning i ethvert interiør, og her fremheves de tynne tre-spilene og de runde, myke formene av kontrastene i lampens og vaskens uttrykk.

Foto: Slettvoll/Margaret de Lange

Detaljer som f.eks. heltre i kjøkkenskuffene tilfører det lille ekstra og støtter opp under det skandinaviske preget. I sum gjør alt dette kjøkkenet til et vakkert og harmonisk rom.

Hovedbadet er tidløst og praktisk med naturlige farger og materialer. Hvitt og beige brukt ton-i-ton, kombinert med lyst tre gir ro og balanse.

Det innebygde badekaret er plassert slik at det blir god gulvplass. Innbyggingselementene er forlenget slik at avslutningen blir til en praktisk benk inne i den doble dusjen.

Mørke armaturer og 3D-dimensjonerte fliser bryter opp, skaper soner og tilfører et luksuriøst preg. På flisene møtes naturlig lys og skygge fra vinduet.

Romfølelsen ble forbedret ved å montere speil som dekker hele veggen over vasken. Det ble lagt stor vekt på funksjonell belysning, både i speil og himling.

Spa-badet skiller seg ut fra resten av boligen. Fargene er mørkere, og her er det brukt elementer som gir et eksklusivt preg med et hint av japansk kunstverk, inspirert av naturen.

Steinpreget i flisene, messingdetaljene, gulvstående vask og ikke minst steam-dusjen med spesialtilpassede dører gjør at rommet har et litt annet uttrykk enn resten av huset.

Praktiske løsninger sto sentralt gjennom hele prosjektet – også i spa-badet. Nisjer og sittebenk i dusjen pluss en nisje i skapet over vasken gjør rommet funksjonelt. All oppbevaringsplass er skjult så godt som mulig for at uttrykket ikke skal forstyrres av f.eks. synlige toalettartikler.

Bak toalettet er det montert en taktil, japansk inspirert flis som gir spa-følelsen. Flisen lyses opp fra gulv til tak av LED-lys. Denne løsningen er spennende og skaper en iøynefallende effekt.

 

“For oss var det nytt å jobbe med interiørarkitekter. I begynnelsen var det litt skummelt å «overgi det kreative til noen andre», men det viste seg at selve prosessen var et så fint og samkjørt samarbeid fra A-Е. Alt ble til syvende og sist basert på våre ønsker og innspill, men utformet i kreative løsninger og fantastiske resultater vi aldri hadde klart å komme på eller gjennomføre uten Monn. Alle rom utnytter plassen til det maksimale, praktisk og lekkert, og hele huset ble designet med en rød tråd, som både kler huset, men også passer vår estetikk.”

Peter Peters

Treverket i i walk-in garderoben er et bærende element, men samtidig nøytralt slik at klær og vesker får all oppmerksomhet. Integrerte LED-lister lyser opp og gjør det enkelt å holde oversikt. Det er integrerte LED-lister som lyser opp klær og elementer i garderoben.

Speilet som er lagt på hele veggflaten får rommet til å virke større og er dessuten praktisk, ikke minst når man prøver klær. Det naturlige lyset fra takvinduet binder rommet sammen med ro og harmoni.

Lignende prosjekter