Fyrstikkbakken 14, et fremtidsrettet boligprosjekt

Fremtidens boligprosjekter handler i stor grad om store valgmuligheter for boligkunden. Kjøperen kan selv bestemme om boligen skal bli f.eks. en femroms eller en treroms med hybel. Valgmuligheter innen farger, stil og praktiske løsninger er også mulig. Sammen med byggherre AF Eiendom, Birk & Co og LINK arkitekter har vi utviklet de 160 leilighetene i Fyrstikkbakken 14.
fysrtikkbakken+spisestue
fyrstikkbakken+stue Fyrstikkbakken 14

I slike prosjekter jobber Monn tett med utvikler fra begynnelsen. Vårt fokus er optimalisering av planløsninger og utvikling av lettfattelige salgstegninger rettet mot kjøper, som også inneholder ulike planløsninger og innredningsmuligheter. Dette gir kjøper egne valgmuligheter og en inspirerende innsikt i hvordan leiligheten blir når den er ferdig.

Vi har også hatt ansvar for planlegging av et fellesareal på 180 kvm. I byggets inngangsparti. Arbeidstittelen vår for denne delen av prosjektet var «Fra yoga til konfirmasjon», og målet var å skape forutsetninger for fellesskap mellom beboerne. Den uvanlig store sosiale sonen er utformet som et flerbruksareal med maksimal fleksibilitet. Ved hjelp av foldedører kan lokalet deles opp på ulike måter: Den som jobber på hjemmekontor kan bruke det som coworking-areal eller leie seg møterom ved behov. Beboerne kan arrangere foreningsmøter, barnebursdag, store selskaper og uformelle nabotreff. Treningsaktiviteter kan holdes her – eller man kan sette seg med en bok dersom det er trangt i egen leilighet. Lokalet kan selvsagt også leies ut til eksterne brukere. Fellesarealet ligger på bakkeplan, og i sommerhalvåret har man mulighet for å trekke ut på den flotte terrassen.

fyrstikkbakken+barnerom
fysrtikkbakken+soverom

Gjennom vår daglige kontakt med boligkjøpere og utviklere, er vi i stand til å forutse morgendagens behov og smak.

fyrstikkbakken+kjøkkenstue
fyrstikkbakken+bad
fyrstikkbakken+bad2

Lignende prosjekter