Bekkestua Have: Velg din egen stil

Det er forskjell på en bolig og et hjem. Hjemmet ditt er et sted du er glad i og setter ditt personlige preg på. Sammen med Profier og MAKE Arkitekter er Monn nå i ferd med å utvikle 231 leiligheter av høy standard i Bekkestua Have.

Boligkjøperne som kommer til Bekkestua Have skal oppleve at leilighetene er som skapt for dem. Derfor har vi satt sammen tre helhetlige interiørpakker tilpasset forskjellige smakssegmenter. Disse består av fargepalett, materialer, gulv og produkter til kjøkken, bad og garderobe. På denne måten gjør vi det mulig for kjøperne å velge sin egen stil uten å måtte bruke tid og krefter på kostbare tilvalgsløsninger.  Den som ønsker å justere pakkeløsningene, får selvsagt anledning til det.

Pakke nr. 1: Urban

Uttrykket er både moderne og tidløst. En mørk grønntone og gjennomgående bruk av sorte detaljer mykes opp med innslag av treverk i løst inventar og på badet. Det lune, naturlige preget kan forsterkes ved hjelp av møbelstoff og andre tekstiler i ull.

Pakke nr. 2: Herregård

Stilen er bygget opp rundt klassiske profiler og detaljer som er fremtredende på alle fastmonterte møbler. Uttrykket er lyst og lett med en kjølig og behagelig fargepalett. Det kan understrekes med tekstiler og elementer i lin og sisal.

Pakke nr.3: Elegant

Konseptet er voksent og etablert med en mørk grunntone på all fast innredning. Detaljer i mørkt treverk og stein kombinert med børstet messing gir et eksklusivt og kraftfullt preg. Møbler i velur eller skinn vil gjøre uttrykket enda tydeligere.

Fellesarealene

Fellesarealene i Bekkestua Have tar utgangspunkt i to parallelle konsepter. Disse har klare fellestrekk, men er likevel ganske forskjellige.

 

Begge konseptene er brukt gjennomgående i inngangsparti, trappehus og korridorer.  Det er lagt stor vekt på skilting som gjør det enkelt å finne frem og på belysningseffekter som gir fellesarealene et preg av høy kvalitet.

Konsept 1: Urbant er brukt i oppganger som har inngang fra gatesiden. Stilen er nøkternt stram og appellerer spesielt til yngre målgrupper. Fargepaletten er grønn og frodig med brystningen som et bærende element. Uttrykket domineres av svarte tak, dører og mørke detaljer.

Konsept 2: Elegant representerer en lunere stil og er brukt i oppganger som man kommer til via det frodige hageområdet. Paletten er beige-grå, og brystningen er karakteristisk også her. De sorte detaljene er mindre fremtredende fordi de balanseres av lyst treverk.

Lignende prosjekter