På innsiden av et senter for sterke treningsopplevelser

For treningskjeden EVO er lokalenes design en viktig del av treningsopplevelsen. Sammen med Monn har selskapet foretatt en total gjennomgang av konsept, innredning og fargepalett. Hensikten var å skape en atmosfære som skiller EVO ut fra konkurrentene.
.

Treverk

Lyst treverk representerer naturens ro og harmoni.

Treverk

Lyst treverk representerer naturens ro og harmoni.

.

Grønntone

EVOs designmanual er inspirert av naturen. Den gjennomgående grønntonen symboliserer organismer som hele tiden gjenskaper seg selv.

Grønntone

EVOs designmanual er inspirert av naturen. Den gjennomgående grønntonen symboliserer organismer som hele tiden gjenskaper seg selv.

Treningskjeden ekspanderer, og det nye konseptet rulles nå ut i 17 sentre over hele landet. Monns oppgave er hele veien å utforme lokalene på en slik måte at selskapet kan realisere sin filosofi: å tilby effektiv styrketrening til alle typer kunder – både folk som har holdt på i årevis og folk som aldri har løftet en vekt.

Fysisk aktivitet er en investering i god helse og et langt liv. EVOs utgangspunkt er at alle mennesker, i alle aldre og samfunnslag, trenger styrketrening. Sentrene må derfor være så interessante som mulig. Kundene skal glede seg til å besøke EVO, og lokalet må virke motiverende.

EVOs designmanual er inspirert av naturen.  Den gjennomgående grønntonen symboliserer organismer som hele tiden gjenskaper seg selv, og lyst treverk representerer naturens ro og harmoni. Stramme linjer bryter gjennom som kontrast.  Totalopplevelsen er balansert og fremkaller gode følelser.

 

I et funksjonelt treningslokale må flyten være så god som mulig. De ulike treningsformene har hver sin sone, og det stiller strenge krav til arealutnyttelse og organisering av lokalet. Det skal være plass til vektløfting, kondisjonstrening, styrketrening og uttøying. Dessuten skal de personlige trenerne ha sitt eget område, og luftige garderober er også en viktig del av treningsopplevelsen.

EVOs designmanual er inspirert av naturen.  Den gjennomgående grønntonen symboliserer organismer som hele tiden gjenskaper seg selv, og lyst treverk representerer naturens ro og harmoni.

Når vi ser bort fra PTene, er EVOs treningssentre ubemannede, og det stiller særskilte krav: Alle løsninger må være solide, lett tilgjengelige og selvforklarende. Vedlikeholdet må selvsagt være enkelt.

Lignende prosjekter